De Keniaanse 14daagse..
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Suzet
26 Juli 2009 | Kenia, Makindu
Hoe is het daar? Zoals ik het lees van alle verhalen vanuit allerlei hoeken van de wereld gaat het goed! :) Dankjulliewel voor alle smsjes/mailtjes/berichtjes.. Super! Helaas heb ik niet altijd tijd/internet om wat terug te sturen, daarom weer een algemeen berichtje, maar heel leuk om van jullie allemaal wat te horen! Thnx!
Hier ook alles goed. Qua stage: Florence en ik hebben al 80 (doel is ongeveer 100) vragenlijsten gedaan in de afgelopen 10 dagen. We lopen veel (de Nijmeegse vierdaagse is er niks bij) en gaan veel huishoudens langs, maar dat werpt dan ook wel z’n vruchten af.. Dus das mooi! :) Vanaf morgen gaan we langs de moeders die niet thuis waren afgelopen week. Dat zijn er nog zo’n 15, en dan zijn we klaar. Dan langzaam afsluiten, iedereen ff langs om feedback te geven en te bedanken, en dan inpakken en wegwezen.. Over een aantal dagen dus waarschijnlijk met de bus richting Mombasa, naar Mtwapa en vast ook even langs Florence haar ouders/zoontje..
Verder is het warm hier nu, ben al lkkr verkleurd (voor mijn doen). Vandaag heerlijk dagje vrij, zondag = wasdag ;), wat gerommeld, heerlijk.. En even internetten dus! :) Over het algemeen gaat het dus erg goed met mij, met de studie en met alles eigenlijk. Alhoewel, de snelheid van internet daargelaten.. haha.. De eindeloos uitgebreide wereld van communcatiemiddelen is wel erg praktisch in dit soort omstandigheden, al is het anders dan we gewend zijn in Nederland. Ik wil bijvoorbeeld echt wel foto’s uploaden voor jullie, maar dat duurt een eeuwigheid. En ik kan geduldig zijn, maar zo geduldig ook niet altijd.. Nou ja, ik hoop binnenkort wat nieuwe foto’s op de picasa-site te zetten, we zien wel..
...een uur later... Gelukt!!! http://picasaweb.google.com/suzetzijlstra
Trouwens, de verlangens naar een goede bruine boterham met kaas en een sterke kop cappuccino beginnen al te komen.. haha.. Maar, de voedingsmiep in mij kan geen genoeg krijgen van alle mango, sinaasappel, papaya, ananas, banaan, mais, bonen, erwten en nog veel meer soorten fruit en groente waar ik de naam alleen van ken in Swahili! En dat voor een paar centen... Dat zijn dus prima alternatieven voor een bruine boterham met kaas, een sterke kop koffie en een lekker glas wijn (...wel weer pindakaas gekocht vandaag, heerlijk!)
Fijne vakantie voor de meesten, werkse voor anderen, en tot horens!
Veel liefs en groetjes aan iedereen van Suus
26 Juli 2009 - 15:02
Sanne:
Suus! Wat klinkt het allemaal ongelooflijk goed :) Geniet er maar goed van zeg. En foto's zijn we zeker wel benieuwd naar, maar ga er inderdaad niet teveel voor stressen. Dat kan in Nederland wel weer ;)
Geniet ervan meis! Hier alles verder prima. Beetje saai eigenlijk, ben druk mijn scriptie aan het schrijven. Ach.. Komt ook goed!
Blijf ons op de hoogte houden en geniet! Xx Sanne -
26 Juli 2009 - 17:10
Christa:
Lief Suusje!
Kussensloop gespot! :-) Fijn om weer van je te horen (lezen), ook al is het een algemeen verhaal... :-P Mooi ook dat het zo voorspoedig gaat allemaal en dat je geniet! Ik denk aan jou! Ik moet morgen weer aan de slag helaas, na vakantie is er weer een tijd van arbeit!
Succes met de laatste mama's en tot horens!
Liefs! -
27 Juli 2009 - 01:55
Heleen:
Hey lieve meid,
Leuk om je berichtje te lezen en echt super om foto's te zien!! Zo mooi & onvoorstelbaar dat je zo ver weg bent, in zo'n andere wereld... nu heb ik er weer een beetje een beeld bij ;). Hier alles goed, Lisette is er, erg gezellig! Veel succes met de laatste moeders en goede reis naar Mtwapa.
Spreek je snel weer via skype :D!
Veel liefs -
27 Juli 2009 - 07:17
Susan:
Haha, dat verlangen naar een bruine boterham met kaas klinkt bekend!! We zullen ze voor je klaar zetten als je weer terug komt..
liefs andere suus -
28 Juli 2009 - 14:28
Henkie:
Ha Suus! Klinkt weer goed allemaal! :-) Have fun en tot mails! Kus Henk -
29 Juli 2009 - 08:34
Gerard Margiana:
Hoi Suzet, fruitig type
Fijn dat alles goed gaat daar. Inpakken en wegwezen betekend dat je vakantie gaat vieren?. Ga lekker genieten en neem nog een kop koffie en een glas wijn, hij is fijn. -
29 Juli 2009 - 21:31
Je Kleine Broer.:
Hey lieve schat! Super mooi om elke keer een iets uitgebreider verhaal van je te lezen hier! Vanaf mijn kant is niks meer dan het normale te melden. :) Beetje leren, beetje werken, beetje genieten, heerlijk. We smsen! kus -
30 Juli 2009 - 20:18
Paps:
Heb in zweden je bericht gelezen en hebben in de smsjes al veel contact met je.
Veel suc6 nog verder en we houden digitaal wel contact. -
02 Augustus 2009 - 13:37
Faab:
Hey Suus,
Wat leuk dat ik nu al je foto's zie in dat super mooie land! Heb je je de 100 mama's al bereikt? Hier in gaat alles goed begin morgen met mijn AV! Heel veel plezier nog en succes! Ben weer benieuwd naar je volgende bericht!
XXX -
08 Augustus 2009 - 14:07
Family Revenberg:
Lieve Suzet,
Net alles van je bekeken en gelezen. Je hebt al veel gedaan zeg! Wat een andere wereld. Wat wonen de mensen in armoedige hutjes. Vooral de foto's geven een duidelijk beeld. Leuk! Leuk dat je zoveel schrijft! Wij terug van vakantie in zuid-frankrijk, was leuk! En het was daar droog, maar nog niet zo droog als bij jou ;) Nu weer gewoon z'n gangetje in nederlandos. Vanavond komt jouw family hier bijpraten. Gezellig! We willen jou wel even een goede bruine boterham met kaas en een sterke kop cappuccino komen brengen :p We horen weer van je, heel veel plezier en succes!!!
Liefs AKMKL