Welkom thuis!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Suzet
24 November 2009 | Nederland, Apeldoorn
Toch een afsluitend bericht van mij met wat foto's.. http://picasaweb.google.com/suzetzijlstra
Na het plaatsen van mijn vorige bericht heb ik nog heerlijk Italiaans gegeten gehad met Elise, Jasper en Ronja. De dag daarna heb ik 8 uur bij de salon gezeten om 250 vlechtjes te laten zetten! Nog een dagje geshopt, een weekend bij Florence in Kabete geweest, nog meer geshopt :), heerlijke pedicure en manicure gehad, naar Carnivore Restaurant geweest met Sophie, en de laatste dag maar weer wat geshopt.. ;)
Inmiddels ben ik alweer bijna een week in Nederland. Ik heb al veel familie en vrienden gezien, maar alsnog heb ik nog 1001 mensen die ik wil zien en dingen die ik wil doen! Alles pole pole (rustig aan) uiteraard.. :)
Het plan voor komende tijd is dat ik voor de kerstvakantie een stageverslag schrijf en inlever en dan heb ik mijn stage afgerond!
Hierbij wil ik ieder van jullie heel erg bedanken voor alle updates in de vorm van berichtjes, belletjes, smsjes en mailtjes afgelopen maanden.. Dat deed me elke keer erg goed. Asante sana!
Ik heb ontzettend genoten van mijn tijd in Kenia.. Het was een ervaring voor het leven en om nooit te vergeten!!
Kwaherini!
24 November 2009 - 10:11
Iris:
250 vlechtjes?!? ik ben benieuwd!
Nog maar 2 nachtjes slapen :) -
24 November 2009 - 14:47
Henkie:
Ben benieuwd naar je vlechtjes! Tot vrijdag! xxx