Field work = done!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Suzet
29 September 2009 | Kenia, Nairobi
Maar dat is het absoluut niet, want dan komt pap al naar Kenia! Vanaf 12 oktober gaan we samen op safari, rondreizen, toeristische plekjes bezoeken, relaxen en genieten! Ook willen we proberen te bekijken wat er mogelijk is op het gebied van projecten onderhouden/opstarten in het eerste gebied van mijn stage-project, Makindu, waar de mensen een ernstig water- en dus voedseltekort hebben. Sommige gebieden hebben al 5 jaar geen regen gezien. Wij zouden graag ons steentje willen bijdragen daar, dus we gaan kijken in welke vorm dat mogelijk is. Is nog even afwachten in hoeverre we wat kunnen doen, maar het is het proberen zeker waard!
Dan gaat hij 7 november weer naar Nederland, en blijf ik nog even in Kenia om de laatste dingen op mijn TDL (ToDoList) te doen: aan het strand relaxen, souveniertjes kopen, afspreken met vrienden in Kenia, en nog meer dingen die ik nog ga verzinnen! En dan zit het er alweer op.. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik al 3 maanden in Kenia ben en het project over 2 weken al afgerond is! Natuurlijk moet ik mijn stageverslag dan nog schrijven, maar dat doe ik als ik terug ben in Nederland.
Toch verlang ik ook naar Nederland, naar mijn familie en vrienden, en nog steeds naar de bruine boterham met kaas.. Inmiddels heb ik al wel kunnen genieten van een cappuccino en een goed glas rode wijn, maar toch zijn deze traktaties lang niet zo lekker en gezellig als wanneer ik ze samen met mijn lieve familie en vrienden kan verorberen! :)
Voor nu: ik denk aan jullie, veel succes en plezier met alles waar jullie mee bezig zijn! Houd me op de hoogte, ik geniet elke keer weer van het lezen van jullie updates! Thanks 4 that..
Kwaherini!
29 September 2009 - 12:38
Mams:
Hoi Lieve Suus,
Ben net terug uit school en een sms gestuurd om te vragen of je veilig in Nairobi was aangekomen na een hobbelige bustocht gisteren.
Heb je laatste update alweer gelezen, succes en HVJ -
29 September 2009 - 15:17
Iris:
Hey lief Suusje!
...en wij genieten elke keer weer als we iets van jou horen!
goed om te weten dat alles goed gaat en je je project succesvol kunt afronden..
snel gegaan is het zeker, maar ik mis je wel hoor hier!
genoeg updates en 'confessions' als je terug bent ;)
Xx -
29 September 2009 - 18:02
Marjo Bijlsma:
Geniet er nog maar lekker van, die paar laatste weken. Je bent hier in Nederland weer snel genoeg gewend aan boterhammen met kaas. Veel plezier met Wenno op jullie rondreis. -
29 September 2009 - 18:10
Christa:
Lieve, lieve, lieve, Suzet!
Dank je wel voor weer een mooi verhaal! Inderdaad raar dat er alweer 3 maanden voorbij zijn en vooral dat je stage-werkzaamheden ten einde gaan lopen. Maar ik kan me ook voorstellen dat het heerlijk is om straks met papa lekker toeristisch te doen en zelf hopelijk ook wat te betekenen. Tof dat jij daarna nog even blijft! Dan kan je inderdaad lekker de tijd nemen om afscheid te nemen van deze mooie periode en dan weer fijn naar ons en huis toe! We kijken naar je uit, meis! Voor nu sluit ik af met het inmiddels haast vanzelfsprekend geworden 'Geniet'! :-P
Dikke kus!
29 September 2009 - 18:23
Jenneke:
Lieve Suzet,
Genieten weer hoor, bij het lezen van je verhaal. Ongelovelijk, 5 jaar geen regen. Ik kan me voorstellen dat je zo de drang hebt om die mensen te helpen. Vanmiddag op de fiets dat ik nog over het verschil tussen motregen en miezer, die discussie was op de radia aangewakkerd. En eenmaal in de lichte regen op de fiets kon ik het verschil ook niet benoemen.
Verder is de eerste wedstrijd achter de rug. De eerste 4 punten zijn binnen bij mijn nieuwe team, Invicta D4. We zitten bij WaHo D2 en D4 in de poule, dus dat belooft veel leuks.
Veel plezier de laatste tijd!
Liefs Jenneke -
30 September 2009 - 07:38
Arianne:
Hey Suus,
Wat leuk om weer wat van je te horen! Mooi om te lezen wat je de laatste tijd allemaal hebt gedaan :)
Hier in NL is het koud en regenachtig, dus neem wat Keniaanse zon voor ons mee als je weer deze kant op komt ;)
Heel veel sterkte nog met het afronden van je project, enne... We missen je, maar gelukkig zien we je snel weer!
Dikke kus,
Ari -
30 September 2009 - 07:39
Kimmie:
Fijn dat het onderzoek erop zit, nu kun je lekker beginnen met chillen in Kenya! Leuk!! En wat stoer de plannen voor je project in makindu, succes ermee. ik probeer je van de week wel even te bellen. Liefs!! -
30 September 2009 - 09:18
Marleen:
Hey Suzet,
ik zag dat Jenneke ook al volleybal berichten plaatst, dus hier nog maar eentje :)
Ik speel met dames 3 in een andere poule, en we hebben de 1e twee wedstrijden al gewonnen. Het gaat dus lekker met het nieuwe team, en er wordt weer goed cake/koek gebakken en gekookt!
Ik vind het leuk om te horen dat je stage goed verloopt en je ook af en toe kunt genieten van lekker eten en een wijntje. Heel veel plezier ook als je vader er dalijk is, en succes met de laatste loodjes.
Liefs Marleen -
30 September 2009 - 19:58
Henkie:
Ha Suzet! Klinkt weer goed allemaal! Thanks je voor je mail, geniet ervan en ook ik kijk er naar uit om weer lekker in NL bij te kletsen! :-) Veel liefs, Henkie -
01 Oktober 2009 - 12:43
Anne:
hey reiziger,
man dat gaat snel! wat leuk trouwens dat je nu nog zoveel tijd hebt om te reizen! ik kan niet geloven dat mijn reistijd er alweer bijna opzit, ga maandag al beginnen!!!!!! ontzettend jaloers dat jij nog los mag!heel veel plezier!
sikke kus
ps. begin je wel al een beetje te missen hoor en dan nog tot februari... -
01 Oktober 2009 - 16:47
Buurvrouw Willy:
Hoi Suzet, wat heb je weer veel beleefd, en het schiet nu inderdaad op .Ik hoop dat je hele fijne dagen met je vader hebt en geniet maar lekker van de vakantie,die heb je wel verdiend. Hartelijke groeten. -
06 Oktober 2009 - 18:32
TANTE Mirian:
Hee Suus...
(ja aan Susan wennen we toch niet!!!)
Nog ff aftellen....over 6 daagjes mag je weer lekker met je Pa knuffelen!!!!!!!!!! Ik hoop voor je dat hij stiekum een volkorenboterham met kaas voor je meeneemt...of misschien toch niet, word je dan aangehouden bij de Keniaanse-Nairobbery douane??? Dat wil niemand geloof ik...
Groetjes vanuit een druilerig Nederland.
07 Oktober 2009 - 09:17
Gerard En Margiana:
Ha die lieverd,
Maandagochtend ga ik je Pa naar schiphol brengen voor de start van jullie samenzijn. Ga lekker genieten samen van jullie rondreis en goede bedoelingen en misschien gaat het wel een beetje regenen op plekken waar dat nodig is.
Veeeeeel plezier en liefs Gerard en Margiana -
08 Oktober 2009 - 09:15
Marleen:
Hee Suzet!
Wat leuk om weer wat van je te lezen! En wat fijn dat het project al bijna is afgerond!
Je zult wel echt naar 12 oktober uitkijken! Heel veel plezier en geniet er maar van!
Liefs! -
14 Oktober 2009 - 07:26
Kirsten:
Lieve Suus,
Het is fijn te horen dat het goed met je gaat via sms. Maar het lezen van je verhalen is natuurlijk veel gaver!
Tof dat je het leuk hebt met je paps en dat jullie lekker kunnen gaan genieten van elkaar en van de vast prachtige omgeving!
Ik kijk er naar uit, al je verhalen van jezelf te horen wanneer je weer terug komt. Maar dat komt vast goed! Geniet nog van deze laatste dikke maand en dan tot heel snel!
Liefs xx Kirsten -
26 Oktober 2009 - 18:45
TANTE Mirian:
Hoi Suus!
Hoestie? Leuk he? Rondreizen en dan vooral met je paps....Ikke jaloers en hoop vooral dat HvO en Myself dit ook ooit met onze meiden mogen doen!! Lijkt me superrrr....
Malindi en Lamu nog op het programma hoorde ik zondag van je moeder. Leuke plekjes!!!!!!!!!!! Alleen dag glas rode wijn moet je daar "ontberen". Daarentegen hebben ze vooral op Lamu FANTASTISCHE fruitshakes...vooral de mango-variant is aan te bevelen.
Geniet van de laatste weken en knuffel je pa van mij (ons?...naja, van de meiden!)