Het grote Amerika!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Suzet
08 Januari 2011 | Verenigde Staten, State College
Vanuit een koud en wit State College, Pennsylvania, een bericht om jullie te laten weten dat ik veilig aangekomen ben in USA. Samen met Anniek en Elvira, mijn medestudenten, ben ik dinsdag via London gevlogen naar New York. De reis ging echt goed, alles voorspoedig. Lekker films gekeken, en met z'n 3en was het gezellig.
En toen kwamen we dinsdagavond 11 uur (voor ons gevoel 5 uur 's nachts) aan in ons hostel in New York. Wow, we made it all the way and arrived in New York, the big Apple! Snel slapen, en toen de volgende dag NY verkennen. Brooklyn, Times Square, Chinatown, Little Italy, Central Park, Empire State Building, Rockefeller Center, etc.. Was echt fantastisch!! :D En ook erg gezellig met z'n 3en en 's avonds ook met Judith, met wie we samen iets gegeten hebben.
Donderdag met de bus naar State College. Daar werden we opgehaald door onze begeleider hier van de universiteit. Via de registratie met de sleutels naar ons appartement. Nu zitten we hier alweer 3 dagen en het is echt relax. Ruim, open, netjes, nieuw, heerlijke bedden, en de meiden die hier wonen hebben superveel eten achtergelaten! Dus das relax.. al is het ook veel vette en ongezonde dingen, op z'n Amerikaans! ;)
Vrijdag hebben we met Al, onze begeleider, alles geregeld wat betreft inschrijvingen, IDcard, beddegoed/potten en pannen/handdoeken e.d. wat we allemaal van de uni kunnen lenen. Ook hebben we State College al verkend, zijn we naar het openingsetentje geweest en hebben daar leuke spelletjes gedaan, zijn we naar een aantal Malls geweest om alvast goed veel inkopen te doen voor komende weken. En hebben we lekker op ons gemak rondgewandeld en koffietjes gedronken!
Morgen laatste dagje relaxen, alles een beetje voorbereiden wat betreft studie, want dan moet ik maandag om 8 uur sharp met Anniek op onze high school zijn! Ben echt benieuwd, heb er zin in!! Mijn mentor schijnt superleuk te zijn, dus kom maar op! Voel me ook echt goed hier, alhoewel ik soms een beetje moe ben, zal nog wel door de jetlag komen. Maar volgens mij ga ik echt een toptijd krijgen hier, gaat het veel te snel voorbij als ik eenmaal aan het lesgeven ben! We zullen zien..
Hier is het koud en wit, ik hoorde dat het in Nl alweer 10 graden is?! Jeetje, dan is de sneeuw vast snel weer weg. Hoop dat met jullie alles goed is, houd me op de hoogte!!
Veel liefs van Suus
09 Januari 2011 - 10:09
Remco:
Haaai!
Gelukkig ben je goed aangekomen! Moet vast wel indrukwekkend zijn; New York.
De sneeuw is hier inderdaad helemaal weg het ziet er weer grauw en grijs uit ;). 8 uur sharp al weer! Toe maar! Mooi dat je er zo'n zin in hebt toptijd krijg je vast wel ;)
Veel plezier & succes.
x -
09 Januari 2011 - 19:00
Faab:
Hey lieve suus!
Wat een leuke foto's! Ik kan zien dat je het goed naar je zin hebt!! Heel erg veel succes morgen! Je eerste dagje zal vast meteen helemaal geweldig zijn! Ik ben benieuwd naar al je komende verhalen!
XX -
10 Januari 2011 - 09:07
Iris:
Hey leukerd!
Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen :) en je hebt echt al super veel gedaan en gezien.. leuk!
Ben benieuwd hoe je eerste dagje je gaat bevallen, heel veel succes en keep us posted!!
xx