Dankjulliewel!! En foto's..
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Suzet
08 Januari 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Verder heb ik wat foto’s op picasa gezet. Dit is de website van het eerste album: http://picasaweb.google.com/suzetzijlstra/Amerika4Jan2011Tot8Jan2011#
De algemene website waar ik alle foto's op zal plaatsen is http://picasaweb.google.com/suzetzijlstra
En, voor de geïnteresseerden, is mijn adres, waar ik met Anniek en Elvira woon:
Park Place 304
224 South Burrowes Street
State College, PA, 16801
En mijn Amerikaanse nummer: +19173750515. Maar als je wilt smsen, sms dan gewoon naar mijn Nederlandse nummer, want dat werkt prima en dat bespaart ons allebei kosten!
Oké, dat was het weer voor nu. Ik ga nu lekker slapen (het is hier 23:50 uur, bij jullie 6 uur later!), dus voor jullie nog even lekker verder slapen en dan… Goeiemorgen deze mooie morgen!! :)
09 Januari 2011 - 09:18
Sanne:
Suuske! Wat een mooie verhalen alweer. Klinkt echt goed! Ben erg benieuwd naar je eerste ervaringen maandag. Aan je jas en schoenen zal het in ieder geval niet liggen ;)
Ik ga eind mei naar New York - ben door jouw verhaal alleen maar enthousiaster geworden.
Geniet!! En hou ons op de hoogte, leuk. Xx Sanne -
09 Januari 2011 - 09:30
Lotte:
lieve meid,
nou dat komt wel goed zo te zien. Heel veel plezier daar, lekker lesgeven en wordt niet te te amerikaans he?
dikke knuf
xx -
09 Januari 2011 - 12:51
Jarik:
Heey Suzet,
leuk joh, New York! En nog 3 maanden?! Goed geregeld!
Veel plezier! -
09 Januari 2011 - 13:00
Lisa:
Suus!
Klinkt super allemaal! Geniet ervan en hou ons op de hoogte :)
xx -
09 Januari 2011 - 13:58
Christa:
Liefste Suus!
Heel fijn om wat van je te horen en natuurlijk helemaal super dat het al zulke positieve verhalen zijn! Fijn dat jullie inderdaad eerst een beetje bij konden komen. Zo te lezen komt het wel goed de komende maanden! Wel een beetje gezond blijven eten he? :-P
We denken aan je!
Liefs, Christa -
09 Januari 2011 - 19:30
Heleen:
Suusje :)! Leuk om van je te horen! Fijn dat het je goed bevalt in het grote Amerika en wat gezellig dat je Judith ook hebt gezien.
Heel veel succes je eerste dag op school! Dikke kus
P.s. Mis je wel een beetje thuis hoor ;)
09 Januari 2011 - 21:29
Dorien:
He Suzet,
Beter laat dan nooit: nog een gelukkig nieuwjaar! Fijn om te horen dat je goed aangekomen bent. Ik hoop dat je daar een hele mooie tijd hebt. Ben benieuwd naar al je ervaringen! -
10 Januari 2011 - 12:31
Lisette:
hi suus!! Bedankt voor de links! Leuke foto's om even een indruk te krijgen! het ziet er prachtig blauw uit maar wel erg koud.... Heel veel plezier en tot de volgende update!! -
11 Januari 2011 - 09:42
Linda:
Heee liefste Suuzie!!
Wat leuk om te lezen dat je goed bent aangekomen!
Ben benieuwd hoe het lesgeven bevalt.
Enjoy! Kusjes!!! -
13 Januari 2011 - 19:32
Henkie:
Klinkt super Suzet! Heel veel plezier en tot (een langere) mail(s)! Liefs Henkie